Polkagrisglass
Ingridienser:
3 dl Grädde
4 st Äggula
1 ½dl Florsocker
Polkagrisgodis
Tillagning:
1. Vispa Grädden
2. Blanda samman ägggulan och florsockret
3.Krossa Polkagrisarna
4. Blanda ihop alla ingredienser
5. Häll smeten i en form och plasera den sedan i frysen tills den stelnat
6. Tar fram ett litet tag innan servering, kan dekoreras med polkagrisar om man vill
Ugnsbakad lax i hummersås

Ingredienser:
4 port |
3 msk hummerfond går bra med fiskfond |
1 dl |
1 dl |
2,5 dl |
2 tsk |
1. Sätt ugnen på 200ºC.
2. Lägg laxen i ugnsfast form och peppra. Koka ihop vatten, fond, crème fraiche, grädde och senap i en kastrull. 3. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar, ca 30 minuter. 4. Strö dill och rom över laxen. Servera med pressad potatis, Kokt majs, sås Mangochutneysås Mangochutney |